ALTIJD VERS

Ons product is altijd vers, de producten komen ongesneden uit Spanje. Dit voorkomt dat het product tijdens de transport de kleur en smaak verliest. 

Wij werken met volgens ons eigen altijd-vers systeem.Het product wordt pas gesneden bij een bestelling waardoor wij altijd een vers product kunnen aanbieden aan onze klanten, met een betere kwaliteit en smaak garantie.

Dagelijks ontbenen de in Spanje opgeleide PureHam professionals, tientallen Spaanse hammen van de beste kwaliteit, volgens de traditionele methode. Hierdoor is de smaak en kwaliteit van de producten altijd 100%. 

Wij verpakken de Spaanse Jamon Serrano, Iberico Bellota en andere Spaanse vleeswaren naar de klant gewenste hoeveelheid en gewicht.

Voor Pureham is de personalisatie van onze producten zeer belangrijk, daarom kunnen al onze klanten kiezen hoeveel gram ieder pakket dient te wegen, hierdoor kan onze klant zijn verkoop optimaliseren en aan de wens van de consument voldoen.

Wij personaliseren het snijden van onze producten

Voor klanten die dit wensen, hebben we de mogelijkheid om veel van onze producten aan te passen met een door de klant gekozen logo.

Heeft u vragen of twijfels dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Mocht u onze producten willen bekijken en proeven neem dan contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken voor een bezoek aan PureHam in Amsterdam.